maanantai 6. heinäkuuta 2015

Ensimmäistä kertaa treffeillä

Ohops, kylläpä olenkin tehnyt pitkän katoamistempun. :) Välillä vain tulee kausia, ettei huvita kirjoitella ja silloin on paras olla kirjoittamatta. En tätä blogia tahdo väkisin vääntää, vaan kirjoitella omaksi ilokseni silloin kun siitä iloa saan.

Alkuvuodestakaan en ole oikein muuta postaillut kuin liikuntayhteenvetoja, tavaratilannetta ja kuukauden parhaita hetkiä. Touko- ja kesäkuulta puuttuu kaikki ja saa puuttuakin. Ensinnäkään en ole harrastanut liikuntaa noiden kahden kuukauden aikana kuin vajaan puoli tuntia ja tavaratilanteesta ei ole jaksanut raportoida, koska lähinnä on tullut tavaraa (kesävaatteita) sisään ja poistuvat odottavat edelleen inspiraatiota niiden keräämiseen yhteen kasaan ja ulos kuljettamista.

Mutta nyt teki mieli pitkästä aikaa tarttua näppikseen ja laittelenkin tähän kuvia lauantaisista treffeistämme. :)

Ensin kävimme Kumpulan kasvitieteellisessä puutarhassa pyörimässä ja ihmettelemässä kasveja. Ilma suosi ja välillä olikin etsiydyttävä puiden suojaamille poluille pois porottavan auringon alta.

Sitten suuntasimme ihmettelemään vesiputousta Pitäjänmäkeen. En ollut koskaan edes ajatellut, että armaassa kotomaassamme olisi vesiputouksia, mutta onhan niitä. Ei tosin ihan yhtä näyttäviä kuin vaikka Niagaran putoukset, mutta ei kai sitä nyt niin mahtipontista tarvikaan olla. Putoushan se on pienikin putous. :)Mansikkaa naamaan Strömberginkoskella
Lopuksi vielä menimme elokuviin katsomaan "juustonaksu elokuvaa". Tämä oli ensimmäinen 3D-leffani ja vähän harmittaa, että olin niin väsynyt että nukuin varmaan puolet elokuvasta. :D Itse elokuvahan oli ihan hauska, joten tylsyyden vuoksi en simahtanut. Katsomossa oli aivan liikaa ihmisiä, joiden mielestä tämä oli suorastaan hulvaton, koska he nauroivat niin kovaan ääneen, että minun teki hetkittäin mieli huutaa, että "HILJAAA!!" En tiedä miksi, mutta en voi sietää sitä kun pitää höröttää ääneen. Naurakoon kotonaan niin paljon kuin tykkää, mutta antaisivat leffateatterissa muiden nauttia elokuvasta (tai nokosista..) rauhassa.Kaiken kaikkiaan oli oikein onnistunut ja mukava päivä. Ensimmäiset treffimme avioparina, mutta tästä olisi tarkoitus tehdä joka kuukautinen tapa. Piti jo alkuvuodesta, mutta aina on ollut "jotain muuta". 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana vapaa! ♥

Muistathan kuitenkin, että kommenttiboxi ei ole tarkoitettu oman pahan olosi purkamiseen. Jos sinun on paha olla henkisesti, suuntaa ennemmin osoitteeseen http://www.apua.info/

Käytöstavat siis kunniaan. Epäasiallisia kommentteja en julkaise.